Primul român care s-a vindecat rupe tăcerea: “Cred si acum că nici nu am avut coronavirus. Este o răceală care se tratează”

Primul român care s-a îmbolnăvit de coronavirus în România a vorbit pentru prima dată după ce s-a externat! Sergiu Sgurescu vine cu un mesaj foarte relaxat, menit să-i liniștească pe românii care s-au panicat odată cu isteria instaurată de coronavirus.

   

Primul român care s-a vindecat de coronavirus rupe tăcerea
Sergiu Sgurescu s-a vindecat după doar câteva zile, deși, spune, el, că nu avea niciun simptom anunțat de medicii virsologi.Mai mult, el crede acum că nici nu a avut coronavirus. Chiar și așa, tânărul spune că „este o răceală care se tratează”.

„Nu am avut simptome, nu am avut absolut nimic. Eu cred că nici nu am avut coronavirus. Probabil a fost o greșeală ceva, mă gândesc. Nu e chiar aşa de rău cum se pare”, a declarat Sergiu Sgurescu pentru Mediafax.

”Este o răceală, o gripă care se poate vindeca”

Tânărul de 25 de ani din comuna gorjeană Prigoria a fost diagnosticat cu coronavirus pe 26 februarie. A fost adus în Capitală, la Institutul „Matei Balş”, iar pe data de 1 martie era deja externat, pentru că toate testele au arătat că se vindecase.

Chiar dacă a fost externat, tânărul nu a putut să meargă însă acasă, pentru că toată familia lui este în carantină. „Şi dacă e să fie, până la urmă e o răceală, o gripă care se poate vindeca, adică nu e aşa rău. Nu trebuie să fie panică aşa mare, pentru că e o răceală care se tratează”, a mai spus primul român diagnosticat cu COVID-19.