Primele imagini cu “Moartea din Carpati” si sotia lui, dupa ce s-a zvonit ca divorteaza! Catalin Morosanu a dus-o pe Georgiana in Grecia

Cu toate ca au tot aparut zvonuri cu privire la un posibil divort intre Catalin Morosanu si sotia lui, Georgiana, adevarul este altul. Iar dovada este vacanta de vis in care au plecat, impreuna, cei doi.

   

Mai exact, zilele trecute, Catalin Morosanu si-a luat frumoasa sotie intr-o scurta plimbare prin Grecia. Mai exact, cei doi, fiind extrem de ocupati in aceasta perioada, mai ales ca “Moartea din Carpati” va avea o gala de lupte foarte dificila in urmatoarele luni, au plecat aproape de Romania, la Salonic.

Iar acolo, cei doi, ca intr-o adevarata luna de miere, au luat la pas pitorescul oras grecesc si s-au relaxat admirand obiectivele turistice de acolo. “Catalin si Georgiana au tot amanat plecarea din cauza programului incarcat, nu pentru ca ar fi fost probleme intre ei. Acum insa, au gasit o Fereastra” libera pentru amandoi, asa ca au plecat in Salonic sa se relaxeze. Din ceea ce am inteles de la Moro, s-au simtit extraordinar, le-a placut la nebunie in Salonic”, ne-a spus un apropiat de-al lui Catalin Morosanu.


Catalin Morosanu, subiectul unor stiri false
Vestea ca faimosul Catalin Morosanu ar fi divortat de frumoasa lui sotie, Georgiana, a luat prin surprindere intreaga lume mondena si a sportului, mai ales ca au impreuna si o fetita minunata. “E fake-news, nici nu ma mai chinuiesc sa dezmint stirile false”, le-a transmis amicilor sai celebrul luptator in momentul in care au aparut zvonurile cu pricina.

„Mi-am cunoscut soţia pe internet, pe vremea aceea exista un canal de chat foarte popular, mIRC. Am început să vorbim acolo foarte mult, iar prima întâlnire reală a fost în parcul din faţa poştei din Iaşi”, povestea “Moartea din Carpati” despre momentul in care si-a dat seama ca Georgiana este aleasa inimii sale. De altfel, cei doi au impreuna si o fetita de 5 ani pe care o rasfata cat de mult se poate.