Primele imagini cu Gina Pistol gravida. Smiley a insotit-o la o clinica din Bucuresti

Surpriza de proportii pentru fanii cuplului Smiley – Gina Pistol. Cei doi au fost fotografiat la o clinica din Bucuresti si sunt primele imagini in care vedeta de la Antena 1 apare insarcinata.

   

Click.ro a publicat primele imagini in care Gina Pistol apare in public, dupa ce s-a aflat ca este insarcinata. Smiley si iubita lui au fost fotografiati impreuna dupa ce au iesit dintr-o clinica de obstretica ginecologie din centrul Bucurestiului.

Frumoasa vedeta (38 de ani) este insarcinata in trei luni, iar din imagini se vede ca a capatat deja rontunjimi specifice sarcinii. Gina s-a imbracat cu o rochie lejera, larga si inflorata, care i-a ascuns burtica.

Potrivit sursei citate, Gina a fost insotita de Smiley si au intrat in clinica, unde vedeta a ramas circa pentru doua ore, pentru consult de specialitate, analize si ecografii specifice primului trimestru de sarcina.

Cei doi viitori parinti au purtat masca de protectie, iar la plecare Gina a preferat sa o poarte si pe strada, pentru a fi cat mai ferita de pericolul Covid-19.

Sunt impreuna de 3 ani
Smiley si Gina Pistol sunt impreuna de trei ani, dar si-au ascuns relatia pentru multi timp. Abia anul acesta cei doi au renuntat la discretie si s-au afisat in public ca doi indragostiti. Acum, Smiley si Gina Pistol locuiesc impreuna in vila din Cernica.

Gina Pistol si Smiley  au petrecut ieri mai mult de  3 ore intr-un cabinet medical de mega fite din zona Primaverii. Cu ceva kg in plus si cateva acte necesare ,Gina si Smiley au fost la prima radiografie.Mai mult de atat,Smiley a stat cu mana pe fundul Ginei  in receptia cabinetului respectiv. Dupa trei ore  luminile clinicii s-au stins iar Gina a iesit din cladire impreuna cu Smiley si familia doctoritei respective.Smiley s-a urcat la vloanul masinii Ginei si au plecat catre casa din Cernica fara sa mai opreasca pe undeva.
cezar.preda-Septembrie-24.09.2020-Smiley si Gina Pistol Insarcinata