Primele imagini cu fiica Andrei după ce a fost confirmată cu COVID19. Cum se simte Eva Măruță

Primele imagini cu fiica Andrei după ce a fost confirmată cu COVID19. În urmă cu câteva zile Andra, Cătălin și Eva Măruță au fost confirmați cu noul coronavirus. Din fericire, aceștia au anunțat că nu au simptome specifice noului virus, fiind nevoiți să stea 14 zile în izolare la domiciliu. Primele imagini cu Eva Măruță după ce a aflat că are COVID19.

   

Primele imagini cu fiica Andrei după ce a fost confirmată cu COVID19. Cum se simte Eva Măruță
Primele imagini cu fiica Andrei după ce a fost confirmată cu COVID19. Cătălin, Andra și Eva Măruță au fost confirmați cu noul coronavirus în urmă cu câteva zile. Anunțul a fost făcut chiar de prezentatorul Tv, care a postat un clip video pe InstaStory. Conform acestuia, toți membrii familiei se simt foarte bine și nu au simptome specifice virusului. Singurul care a scăpat de amprenta virusului a fost David. În acest moment, Cătălin, Andra și Eva Măruță se află în izolare la domiciliu pentru 14 zile. Deși a fost infectată cu coronavirus, Eva Măruță nu s-a speriat, ba mai mult, aceasta se bucură de momentele petrecute alături de părinții săi, potrivit imaginilor postate pe rețelele de socializare.

Cătălin Măruță și-a anunțat fanii că emisiunea sa va fi difuzată în continuare. Acesta va transmite în direct, din izolare. „Ce vreme frumoasă, numai bună de vacanță, mai ales că săptămâna viitoare este și vacanța copiilor. Asta este, chiar o să avem o vacanță împreună, în perioada asta vrând, nevrând. Să știți că o să fim și la emisiune, chiar dacă noi va trebui să stăm 14 zile acasă, nu este nicio problemă, emisiunea La Măruță continuă așa că eu și echipa mea cu siguranță vom găsi cele mai inedite momente și cele mai inedite lucruri pentru a face ca show-ul să meargă mai departe.(…)O să vă mai țin la curent cu perioada asta”, spune Cătălin Măruţă.