Primele imagini cu Alex Bodi după ce a ieșit din închisoare. Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu a fost plasat în arest la domiciliu

Primele imagini cu Alex Bodi după ce a ieșit din închisoare. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu, Alex Bodi, s-a întors acasă, după aproape două luni. Afaceristul a fost închis preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de proxenetism și șantaj. În prezent, Bodi este plasat în arest la domiciliu.

   

Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu a fost plasat în arest la domiciliu.
În urmă cu aproape două luni, judecătorii au decis să-l aresteze preventiv pe Alex Bodi, după a fost acuzat de proxenetism și șantaj. Ei bine, după o perioadă în care acesta nu și-a văzut familia, a venit momentul ca afaceristul să se întoarcă acasă. Primele imagini cu Bodi după ce a ieșit din închisoare. Conform Spynews.ro, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu a fost plasat în arest la domiciliu, până pe data de 16 ianuarie, atunci când se va decide ce se va întâmpla cu dosarul. În seara de vineri, Alex Bodi a ieșit pe poarta închisorii Craiova, acolo unde a stat aproximativ două luni. De acolo, afaceristul a mers cu mașina spre București, unde era așteptat de întreaga familie și de actuala sa iubită, Daria Radionova, care i-a pregătit o surpriză de zile mari.

De remarcat este faptul că omul de afaceri a rămas la fel de prezentabil ca înainte, cu toate că a stat aproape două luni de zile în închisoare. Se observa că Bodi este fericit că va ajunge acasă la iubita sa, dar mai ales, pentru că își va vedea cele două fetițe. Cu toate că jurnaliștii l-au așteptat la ieșire, Alex Bodi nu a dorit să facă nicio declarație. După ce s-a întâlnit cu frumoasa sa iubită, afaceristul a primit o vizită neașteptată. Poliția a venit la poarta sa, dar nu pentru a-l ridica din nou, ci pentru a fi luat în evidență, deoarece așa este procedura legală. Potrivit autorităților, Alex Bodi va rămâne în arest la domiciliu până pe 16 ianuarie, atunci când se va decide ce se va întâmpla mai departe cu el.