Primele declarații făcute de Viorica Dăncilă după vot: „Eu nu am plâns deloc. Poate bărbații, că și bărbații plâng câteodată”

În declarația făcută imediat după ora 21:00, când s-au închis urnele de vor și după ce au fost anunțate primele rezultate exit poll, Viorica Dăncilă a început cu mulțumiri adresate șefilor PSD din județe și tuturor celor care i-au acordat încrederea.

   

„Conform exit poll-ului, suntem în turul 2… Sperăm ca votul dat astăzi să fie un vot care se va multiplica în turul doi. Să fie un vot care să fie dat cu inima”, a spus Viorica Dăncilă.

Întrebată fiind dacă a plâns, președința PSD a spus: „Eu nu am plâns deloc. Poate bărbații, că și bărbații plâng câteodată. Nu a fost niciun moment în care să plângem…”, a mai spus fostul premier.

În declarația sa, Viorica Dăncilă a mai spus că se bucură că în diaspora s-a votat în condiții bune. Cât despre motive… „Cred că acest lucru s-a datorat guvernării Dăncilă.”

„Sunt mulțimită, având în vedere că au fost 14 candidați. Suntem în turul 2, cu toată campania anti PSD și anti Viorica Dăncilă”, a încheiat Vioroca Dăncilă.