Prima reactie a iubitului Elenei Udrea dupa ce aceasta a fost retinuta in Costa Rica

Elena Udrea si Alina Bica au fost retinute de Biroul National Interpol din Costa Rica, anunta institutia, care precizeaza ca acestea au fost ridicate de pe strada.

   

Conform Organismului de Investigatii Judiciare din Costa Rica, Udrea, acuzata de luare de mita si abuz in serviciu, a fost retinuta pe strada, la ora locala 10:00, iar Bica, acuzata de luare de mita si coruptie, a fost retinuta tot pe strada, patru ore mai tarziu. Actiunea a fost realizata in colaborare cu Directia de Informatii si de Securitate Nationala.
Iubitul Elenei Udrea, Alexandrov Adrian, a reactionat pe o retea de socializare ca urmare a mesajelor primite de la urmaritorii sai:

”Am ales sa fac aceasta postare, cu Elena si fetita noastra Eva Maria, in semn de multumire pentru sutele de mesaje primite din partea voastra, de sustinere si incurajare.

Trecem prin momente dificile, si tot ce ne dorim este ca micuta noastra, un suflet nevinovat… sa nu fie tinuta departe de mama ei, pentru ca acum este momentul in care are cea mai mare nevoie de ea.

Elena este o femeie puternica, si va trebui sa ramana puternica in continuare pentru ea si pentru fetita noastra.

PS: Imi este greu sa inteleg, sau sa procesez lipsa de umanitate a unor persoane din Romania, care gasesc satisfactie in smulgerea unui copil de doar 2 saptamani, din bratele mamei.” a scris Alexandrov Adrian langa o fotografie cu el, Elena Udrea si cu copilul lor.