Prima reacție a fostei soții a lui What’s Up după ce polițiștii l-au încătușat pe artist: “Sunt șocată! Din fericire…”

Simina, fosta soție a lui What’s Up, a oferit în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, primele declarații după ce acesta a fost încătușat în această seară de polițiști. Oamenii legii au fost alertați de actuala iubită, Alice Badea, care a sunat la apelul unic de urgență. Cei doi și-au asumat relația în urmă cu trei luni.

   

Simina, primele declarații după ce What’s Up a fost încătușat
Conform unor surse, What’s Up a devenit violent cu Alice Badea, iar aceasta s-a temut pentru viața ei și a sunat imediat la poliție. Când a văzut echipajul sosit la ușa apartamentului iubitei sale, cântărețul a devenit și mai furios. Acesta se pare că a fost momentul în care oamenii legii l-au încătușat și l-au dus la secție. Aici au ajuns și părinții artistului, dar și Alice Badea, care și-a închis telefonul.

Despre ieșirile violente ale lui What’s Up se știe de pe vremea când forma un cuplu cu fosta soție, de care a divorțat vara aceasta. Contactată telefonic în urmă cu puțin timp, Simina a rămas fără cuvinte pentru câteva secunde și a transmis că este alături de Alice Badea în această situație delicată.

“Sunt șocată! Din fericire, nu sunt implicată. Noi nu am mai vorbit de mult timp, eu am aflat de la voi de ceea ce s-a întâmplat. Sunt uimită de cele auzite, nu pot să comentez prea multe, pentru că nu știu ce s-a întâmplat exact. Dar ce pot să vă spun este că sunt alături de Alice”, a declatat Simina.

Mesajul lui What’s Up când și-a asumat relația cu Alice Badea
La începutul lunii septembrie, What’s Up a făcut publică prima poză cu Alice Badea, iar imaginea cu ei a fost însoțită de mesajul emoționant de mai jos.

“De peste 2 luni şi jumătate am terminat o relație de 9 ani și de o lună simt că mi-am găsit jumătatea. #niciodată nu e prea devreme să te indragostești🙏🏻 Rog presa să nu inventeze doar de dragul scandalului❤️🍾🥂🙏🏻. M-am despărțit de Simina pentru că nu ne mai potriveam de o vreme bună, iar acum sunt indragostit și da, nu mă așteptam nici eu să se întâmple atât de repede, important este ca sunt bine și viața merge înainte. NUMA BiNE TUTUROR ❤️🙏🏻😇”, a scris What’s Up pe rețelele de socializare.