Prima reacție a Dianei Șoșoacă după ce a fost dată afară din AUR: ”Ne puneți pumnul în gură”

Diana Șoșoacă a avut o reacție nervoasă, după ce a aflat că fost dată afară din AUR. Totul s-a întâmplat în timpul unei ședințe din Parlament, iar microfonul senatoarei a fost tăiat. Mai apoi, Diana Șoșoacă a revenit cu o explicație și pe Facebook.

Prima reacție a Dianei Șoșoacă după ce a fost dată afară din AUR: ”Ne puneți pumnul în gură”
Diana Șoșoacă a răbufnit după ce a fost dată din partidul AUR. În timpul unei ședințe din Parlament, fosta senatoare și-a acuzat colegii că opun rezistență atunci când se încearcă a lua atitudine” împotriva uciderii poporului român.” Acesteia i s-a tăiat microfonul, iar mai apoi Diana Șoșoacă a venit cu o explicație pe facebook.

”Ne puneți pumnul în gură când avem dreptul să luăm atitudine împotriva uciderii poporului român, ăsta este adevărul. Dați-mă afară cu poliția, cu cine vreți dvs, amendați-mă”, a declarat Diana Șoșoacă în Parlamentul României.

După această scenă din Parlament, Diana Șoșoacă a revenit cu o reacție și pe Facebook. Ea a precizat că nu vrea să ascundă adevărul.

”Dacă toată lumea vrea să ascundă adevărul, eu nu sunt dispusă la acest compromis!”, a mai completat Diana Șoșoacă pe Facebook.


De ce a fost dată afară din partid Diana Șoșoacă?
Diana Șoșoacă a stârnit controverse și printre colegii de partid, după ce a făcut un live pe Facebook în care participa la o petrecere unde nu se respectau regulile anti-coronavirus. Tot atunci, Diana Șoșoacă a ținut să-i facă o dedicație și lui Raed Arafat.

”La mulți ani, România. E cazul să vă treziți odată, e cazul să vă reveniți la viață. Viața trebuie trăită.” , spune Diana Șoșoacă pe filmarea care a devenit virală.

Parlamentarii AUR Claudiu Tîrziu și Sorin Lavric au propus, apoi, excluderea Dianei Șoșoacă din formațiunea politică. Ulterior, informația a fost confirmată la Antena 3 de către parlamentarul AUR, Dan Tănasă. Acesta a explicat că nu se cuvine ca un senator al României să participe la o petrecere cu lăutari și să facă live-uri pe Facebook.

”Din păcate, vă confirm această informație. Nu pot să spun că este o veste foarte bună, însă, din păcate, doamna Șoșoacă nu a înțeles care sunt regulile jocului în momentul în care ești demnitar al statului român și este o decizie luată de către forurile de conducere ale partidului. Un senator al României nu are ce căuta la o paranghelie cu lăutari şi să transmită live pe Facebook. S-au strâns mai multe lucruri. E o decizie luată la capătul unui lung şir de întâmplări în care a transmis că nu e dispusă să respecte cadrul statutar al partidului şi reguli pe care trebuie să le respecte orice demnitar al statului român”, a declarat Dan Tănasă pentru Antena 3.