Prima reacție a Cristinei Cioran după ce a anunțat că este însărcinată! ”Sunt foarte fericită”

Cristina Cioran a oferit prima reacție după ce a făcut anunțul că este însărcinată! Vedeta, în vârstă de 43 de ani, este în culmea fericirii!

   

Prima reacție a Cristinei Cioran după ce a anunțat că este însărcinată
Cristina Cioran a făcut marele anunț astăzi, în cadrul unei emisiuni TV. Vedeta este însărcinată cu iubitul ei, cu care are o relație de 7 luni, iar acum au apărut și roadele iubirii lor. Blondina este în culmea fericirii, iar după anunțul oferit la televizor, aceasta a venit și pe contul de Intagram unde le-a transmis vestea și fanilor ei.

Kiki Cioran, așa cum este pe Instagram, a publicat un live-ul în care a avut prima reacție despre vestea că va aduce un copil la vârsta de 43 de ani. În descrierea live-ului aceasta a pus ”Kiki e pregnant. Episodul 1”, semn că vrea să-și țină fanii la curent cu tot procesul.


”Ce să vă zic, sunt însărcinată și sunt foarte fericită! Știu nu e nimeni pe live-ul ăstă, nu a apucat nimeni să vină încă..uite a venit o persoană, este mai mult decât suficient! Sunt însărcinată și sunt foarte fericită! Multumesc din suflet!”, a spus Cristina Cioran pe live-ul făcut pe contul de Instagram.

Mai mult, Cristina Cioran a mai oferit o veste fanilor ei, și aceea că va avea o rubrică la emisiunea ”Vorbește lumea” de la PRO TV. Aceasta este tare încântată de noul proiect și le-a cerut mămicilor care o urmăresc să o anunțe dacă vor să discute despre unele subiecte la rubrica ei.

”Voi avea o rubrică la Vorbește lumea! Sunt foarte încântată de propunerea lor. Vom vorbi despre mondenități, așa că aștept sfaturile vostre de mămici și aștept și subicte pe care vreți să le dezbatem la vorbește lumea. Cu siguranță aveți păreri, opinii și dorințe de subiecte, așa că eu vă aștept!”, a continuat Cristina Cioran pe live de pe contul ei de Instagram.