Prima poză cu Elena Udrea gravidă! Fosta deputată, cu iubitul pe o plajă din Costa Rica

De când a anunțat că este însărcinată, nimeni nu a văzut-o pe Elena Udrea cu burtică. Iată însă că logodnicul fostei deputate a postat o poză pe contul personal de Facebook în care cei doi apar ca o familie fericită. Adrian Alexandrov a adăugat mesajul ”noi trei”. Se poate observa că blondina s-a rotunjit.

   

Timp de trei săptămâni, Adrian Alexandrov s-a aflat în Costa Rica, unde i-a fost alături iubitei sale. Tânărul a făcut acest pas după ce Elena Udrea a fost condamnată definitiv în Dosarul Gala Bute la șase ani de închisoare.

Clipe grele pentru viitoarea mămică, mai ales că Udrea spera să se poată întoarce curând în țară, însă logodnicul ei i-a fost un sprijin enorm pe parcursul acestei perioade. Cei doi au ales deja numele micuței, Eva Maria Alexandrov.


”Elena și Adrian au decis ca micuța să poarte numele de Eva Maria. Eva le-a plăcut lor, iar Maria pentru că viitoarea mămică a ținut ca fiica ei să poarte numele bunicii”, a mărturisit o sursă apropiată cuplului.

Acum Elena Udrea se simte bine, a trecut de perioada grețurilor și se pregătește pentru marele moment, când își va strânge bebelușul în brațe. Prima imagine cu fosta deputată însărcinată ne-o arată alături de Adrian Alexandrov, fericită pe plaja din Costa Rica.