Prima poza cu burtica Andrei, dupa ce s-a spus ca este din nou insarcinata

O fotografie postată recent de Cătălin Măruță i-a făcut pe fani să se întrebe dacă nu cumva Andra este însărcinată. Cătălin Măruță și soția lui au fost nași de botez, la nepoata lui Cristian Popescu„Piedone”, fostul primar al sectorului 4.

   

Rochia pe care a purtat-o artista a fost voluminoasă și strălucitoare, iar fanii au luat-o la întrebări. Prezentatoare Roxana Vașniuc s-a pozat și ea cu Andra și a publicat imagina pe Facebook.
Cătălin Măruță și Andra au fost la o petrecere de botez, prilej cu care artista a purtat o ținută extravagantă. Din pricina rochiței, fanii au început să o întrebe dacă nu cumva este gravidă cu al treilea copil. Marți (31 iulie), Roxana Vașniuc a postat și ea o imagine de la botezul la care Andra și Cătălin Măruță au fost nași. „Nașa Andra”, a scris Roxana Vașniuc în dreptul pozei.

Nășica Andra a scris și ea un mesaj frumos dedicat micuței Antonia: „La multi ani, Antonia Maria! Sa fii sanatosa si fericita, a scris Andra pe pagina ei de Facebook. Nașii, Andra și Cătălin Măruță, i-au dăruit micuței Antonia Maria o rochie tare elegantă roz, pantofiori și pampon – desigur, asortate.

Fanii cuplului Măruță cred că Andra e însărcinată


„Un cuplu frumos, ce mi-e drag. Vine barza cumva, sau rochița Andrei creează o iluzie optică?”, „Andra, ai burtică de graviduță?”,

„Mai așteptați un copil sau mi se pare?”, „Vine barza???”, „Vei fi tătic? Felicitări!”, „Andra, vine al treilea? Să vină sănătos!”, „Însărcinată?”,„ Cât de frumoși sunteți!”, au comentat fanii la fotografia postată de Cătălin Măruță.

Și Andra a publicat o imagine în care apare singură, îmbrăcată în aceeași rochiță voluminoasă. Și la poza ei, admiratorii au reacționat la fel:

„Andra, ne faci o surpriză frumoasă? Să fie sănătoasă, vine a doua fetiță? Dumenezeu să te ajute”, „Sunteți minunată! Felicitări!”, „Însărcinată?”, „Și eu cred că este gravidă!”.