Prima imagine cu Antonia după ce s-a spus că ar fi gravidă din nou. Cum arată burtica ei

Zilele trecute au apărut zvonuri că Antonia ar fi însărcinată pentru a patra oară. Ea și Alex Velea au fost nași pentru doi prieteni care au ales să-și unească destinele, iar una dintre ținutele purtate de brunetă i-a făcut pe fani să creadă că ar fi gravidă. Mai mult, zvonurile au fost alimentate și de comentariile artistului, care a numit-o pe frumoasa cântăreață „mama bebelușului meu”.

   

Alex Velea a publicat prima imagine cu Antonia după ce s-a speculat că ar fi gravidă din nou. Artistul a postat imaginea joi (6 septembrie). În fotografie, superba brunetă apare alături de partenerul ei de viață și de cei doi copii ai lor, Akim și Dominic.
„Comorile mele”, a scris Alex Velea în dreptul fotografiei. În fotografie, Antonia este îmbrăcată într-o rochiță lejeră, maro cu buline.

„O familie foarte frumoasa, sa fiți sănătoși și fericiți”, „Sunteti adorabili !!”, „Ce familie frumoasă!Felicitări !”, au reacționat fanii cuplului.


Deocamdată, nici Alex Velea și nici Antonia nu au răspuns mesajelor despre posibila sarcină venită din partea fanilor, însă, fiecare a avut câte o reacție pe Instragram. Artista a urcat pe Instagram Stories un clip scurt cu Alex Velea în timp ce este în lenjeria intimă în camera de hotel, iar pe imagini a scris în limba engleză mesajul: “My baby’s father (n.r.: Tatăl bebelușului meu)”. La rândul lui, cântărețul a postat pe Instagram Stories său un video cu partenera lui de viață, care era tot în lenjerie intimă, iar pe imagini a notat: “My baby’s mother (n.r.: Mama bebelușului meu)”.