Prezentator TV confirmat cu noul virus: „Deși am fost extrem de atent…”

Un prezentator TV a fost confirmat cu noul virus. Este vorba despre Virgil Ianțu care prezintă emisiunea „Câștigă România”, difuzată de Televiziunea Română. Anunțul cu privire la infectarea lui Ianțu a fost făcut aseară, (2 octombrie), prin intermediul unui comunicat de presă. Imedia după, și prezentatorul a făcut câteva declarații, într-un stil optimist.

   

Prezentator TV confirmat cu noul virus
Un prezentator TV a fost confirmat vineri, 2 octombrie, cu noul virus. Virgil Ianțu, de la TVR a fost infectat cu virusul care a făcut ravagii în întreaga lume. Anunțul cu privire la infectarea acestuia a fost făcut, în mod oficial, de către TVR. Televiziunea la care lucrează Ianțu a transmis un comunicat oficial, iar prezentatorul a confirmat.

„Da, deși am fost extrem de atent cu protectia si cu normele de igiena, am contactat Covid.
Din fericire am o forma usoara si voi trece peste asta cu bine”, a transmis Ianțu prin intermediul paginii sale de Facebook.


Ianțu s-a pozat cu o echipă de medici, chiar în fața spitalului în care este tratat. El le-a transmis fanilor să nu lase garda jos, să se protejeze pe cât posibil, să poarte mască de protecție și să fie foarte atenți cu igiena. Prezentatorul TV a mai spus că le dorește tuturor sănătate, iar lui își dorește o negativare rapidă.