Preşedintele Klaus Iohannis, văzut la schi la o zi după incendiul de la „Matei Balş“

Klaus Iohannis a fost filmat pe pârtia de schi de la Păltiniş, la numai o zi de la incendiul care a avut loc la Spitalul Matei Balş din Bucureşti.

   

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a fost filmat de cei de la Antena3 pe pârtia de la Păltiniş, echipat în costumul de schi, la doar o zi după incidentul de la Matei Balş. Acesta a avut un scurt schimb de replici cu jurnaliştii care îl filmau, reprodus mai jos.

Jurnalist: Cum e la schi, domnule preşedinte?
Klaus Iohannis: Bună ziua. E foarte bine. Vă invit să veniţi!
Jurnalist: Cum e zăpada la Păltiniş?
Klaus Iohannis: Astăzi e destul de bine. Vă doresc o zi frumoasă!

Klaus Iohannis s-a aflat ieri la Spitalul Matei Balş din Capitală pentru câteva ore, dând declaraţii de la faţa locului. Acesta a spus că „s-a reacţionat extrem de rapid. În foarte puţine minute, forţele de intervenţie au intervenit, au stins focul, au mutat pacienţii la alte spitale.

Însă, din păcate, pentru câţiva a fost prea târziu. Totuşi, ţin să felicit forţele de intervenţie pentru promptitudinea intervenţiei aici, la acest incendiu groaznic”. În urma incendiului care a avut loc vineri dimineaţa, în jurul orei 05:00, la Institutul Naţional de Boli Infecţioase ”Matei Balş” din Bucureşti şi-au pierdut viaţa şase persoane.