Poza cu biletul găsit de un motociclist a devenit virală. Internauții au râs cu lacrimi: “112, să vină salvarea cu defibrilator, limba română a intrat în stop cardio-respirator”

Un motociclist a fost mustrat de o doamnă care este “certată” cu limba română… Bărbatului i-a luat ceva timp ca să descifreze mesajul din biletul pe care aceasta i l-a lăsat pe autovehicu. Amuzat, dar și revoltat de situație, el a făcut o fotografie și a publicat-o pe rețelele de socializare. La scurt timp de la postare, imaginea a devenit virală, iar printre numeroasele reacții ale internauților se numără și următoarea: “112, să vină salvarea cu defibrilator, limba română a intrat în stop cardio-respirator”.

   

Proprietarul unei motociclete, bilet primit de la o doamnă care este “certată” cu limba română
După cum puteți vedea în imaginea de mai jos, biletul pe care motociclistul îl ținea în mână când a imortalizat momentul este plin de greșeli de scriere. Fotografia a fost distribuită și pe pagina de Facebook “Polițiștii au umor”, unde a stârnit numeroase discuții. Așa cum era de așteptat, internauții s-au împărțit în două tabare: în timp ce unii se amuzau de lipsa de cultură a femeii care a scris biletul, alții le-au atras atenția că ar putea fi scris de o persoană în etate care nu are prea multă școală… la fel ca mulți dintre bunicii din zilele noastre.


“Asta a rupt limba română în două”, “Postare de rahat. Mă uit la comentatori și constat că majoritatea sunt tineri. Domnilor și doamnelor, ia rugați-i pe bunicii voștri (dacă mai trăiesc) să scrie același text și vedeți ce iese. S-ar putea să aveți unele surprize”, “Exprimarea ca exprimarea. Dar ăla cu mâner roz e un topor?”, “Bunul simț din formularea biletului nu-l au mulți dintre cei care scriu corect”, “112, să vină salvarea cu defibrilator, limba română a intrat în stop cardio-respirator. Dacă nu vă grăbiți, «cem» poliția”,“Să curgă râul miștourilor cioburilor agramate!” și “Ați văzut repede toate greșelile gramaticale, dar că a scris : «Vă rog», lucru pe care mulți nu îl cunosc, nu a văzut nimeni…” sunt șapte dintre mesajele strânse de postarea de mai jos