Povestea tinerei care a fost violată de 43.200 de ori

Violul ca şi prostituţia se practică din cele mai vechi timpuri. Cine ştie câte cazuri s-au întâmplat până acum sau au loc în clipa de faţă. Crezi că te-ai îndrăgostit de o persoană care se comportă ca prinţul din poveşti, crezi că dacă pleci să munceşti în străinătate ca dansatoare, clientă falsă totul va fi ok, legal, nimic rău nu ţi se poate întâmpla. Sau, pur şi simplu eşti răpită şi obligată să te prostituezi, astfel devii o victimă a traficului de persoane.

Tânăra fată din Mexic a povestit pentru postul tv CNN că de l-a vârsta de doar 12 ani a fost violată timp de patru ani. Neşansa tinerei care se numeşte Karla Jacinto a fost să se îndrăgostească de un bărbat care i-a promit paradisul şi a copleşit-o cu daruri. Iată că povestea cu fata umilă care întâlneşte un bărbat ce o tratează ca pe o prinţesă a avut un final dramatic.

Acest bărbat mai în vârstă decât ea s-a purtat pentru scurt timp frumos (trei luni) cât să o ademenească în locuinţa sa. Acesta, avea să afle Karla de fapt era un interlop care făcea parte din crima organizată din Tenancingo, oraş din centru Mexicului. Cu alte cuvinte era un peşte care a obligat-o să se prostitueze.

De atunci victima a fost violată zilnic de 30 de bărbaţi pe durata a patru ani. Din păcate aceasta nu este singura victimă a traficului uman de carne vie… Acum la 24 de ani, tânăra merge în întreaga lume pentru a milita împotriva traficului sexual de fiinţe umane.

Conform stirileprotv.ro, tânăra care şi-a păstrat chipul angelic în ciuda întâmplărilor crunte la care a fost supusă a fost salvată în anul 2006, datorită unei operaţiuni a poliţiei din Mexico City. Acum Karla Jacinto nu mai plânge este puternică şi face asta pentru a le ajuta pe miile de tinere care sunt abuzate zi de zi pe tot globul.