Povestea şoferului român de TIR, care plânge într-o parcare din Austria: Nu vrea bani

Un şofer român de TIR a fost văzut plângând într-o parcare din Austria, din cauza faptului că, după ce a fost implicat într-un accident, nu mai are bani să ajungă acasă, iar patronul firmei nu mai răspunde la telefon.

   

Bărbatul a vorbit la telefon cu mai mulți colegi, iar aceștia au fost impresionați de situația lui şi au distribuit povestea pe reţelele de socializare, relatează observator.tv. Acesta a trimis două fotografii cu camionul, iar mai mulţi şoferi au anunţat că au vorbit cu el la telefon şi totul e adevărat: „Da este adevărat e nr lui aici omu nu vrea bani plânge, vrea doar mâncare atât!!!„, a scris un şofer care a vorbit cu el.


„Buna seara…fac aceasta postare in legatura cu domnul care zicea ca a avut un accident si datorită faptului că au apărut 1000 de variante, unii zic ca nu e adevarat, alții ca da, as ruga un coleg care trece prin zona respectivă doar sa intre 2 minute sa verifice care ii cu adevărat situatia! Sincer mi se par cam dubioase pozele și ca firma este radiată!

Toți ne-am străduit sa ajutam cum putem , sa distribuit pe toate grupurile ! Alți sa trm bani omului in cont 🙏🙏🙏
Domnu Viorel a sunat la un prieten din poliție ! Deci… Vreau sa mulțumesc tuturor membrilor grupului care au sărit in număr record in ajutor ! oameni care mai scriu și doresc să-l ajute pe acest domn!

Stima și respect ptr voi oameni buni ! ❤️❤️❤️😍😍😍„, a fost postarea care a declanşat un val de reacţie şi de confirmări a situaţiei şoferului.