Povestea incredibilă a unui inginer de robotică! A dat costumele bărbătești pe fustă și tocuri: „Îmi dau încredere şi putere să fac faţă provocărilor“

Este un inginer de robotică extrem de apreciat şi total împotriva stereotipurilor. Americanul Mark Bryan merge la birou în fuste şi tocuri, explicând că acestea îl ajută să facî faţă provocărilor zilnice.

Mark Bryan, locuiește acum în Germania și preferă să se îmbrace așa la muncă, pe stradă și chiar și acasă, în ciuda faptului că îmbrăcămintea lui atrage cu siguranță privirile celor din jur. Mărturisește, însă, că are o viață perfect normală, ba chiar este și căsătorit, iar felul în care se îmbracă nu are nicio legătură cu orientarea lui sexuală.

Motivul pentru inginerul se îmbracă în haine de doamnă

Într-un interviu pentru Bored Panda, Mark Bryan a explicat motivul care sta în spatele alegerilor sale vestimentare: ”Mă îmbrac așa pentru că pot. Doar pentru a fi diferit. Am admirat întotdeauna femeile care poartă fuste strâmte și tocuri. Nu sexual vorbind, ci datorită puterii pe care o emană. Nu mă îmbrac așa pentru a fi sexy, ci ca să arăt ca orice femeie profesionistă. Pentru mine, hainele nu au gen. Prefer un aspect „masculin” deasupra taliei și un aspect fără gen sub talie. Este vorba despre haine fără gen”, a spus bărbatul.

„Când port tocuri, mă simt mai înaltă, dar şi împuternicită din anumite motive. Având forţa interioară să am încredere în a purta îmbrăcăminte aleasă dincolo de stereotipul genului mi-a dat, de asemenea, încredere şi putere să fac faţă provocărilor la locul de muncă “, a mai spus Mark Bryan într-un interviu pentru boredpanda.com

Totodată acesta recunoaște pe pagina lui de Instagram faptul că nu are nicio reținere în a publica imagini cu ținutele lui în mediul online:„Sunt doar un bărbat heterosexual, cu o căsătorie fericită, care iubește mașinile, femeile frumoase și să includă tocuri și fuste în ținutele zilnice”, se descrie el pe pagina lui de pe rețeaua de socializare.