Povestea continuă. După ce a luat bătaie, românul căsătorit cu un fost preot britnic de 80 de ani s-a întors la el!

Fostul preot britanic, Philip Clements, și soțul său român, Florin Marin, s-au împăcat, după ce au fost de mai multe ori despărțiți de când s-au căsătorit și s-au mutat împreună în România, scrie Daily Mail.

   

Vicarul pensionar, în vârstă de 80 de ani, spune că s-a împăcat cu soțul său de 25 de ani și că au o „relație deschisă”. Clements a cheltuit 100.000 de lire sterline pentru a-i cumpăra un apartament iubitului său român și au locuit o perioadă împreună în București, dar după ce Florin petrecea mai mult timp în cluburi decât cu soțul său, britanicul s-a întors în Anglia.


Philip și Florin nu locuiesc împreună, dar sunt în continuare căsătoriți. Fostul preot locuiește în Marea Britaie, în timp ce românul în Spania. „Când eram despărțiți, în trecut, am suferit de depresie, supărat fiind că l-am pierdut. A fost ca și cum ți-ai pierde un braț sau un picior. Știam cu certitudine că am nevoie de el”, spune bătrânul de 80 de ani. Cei doi vorbesc în fiecare zi pe chat în fiecare zi în timp ce Florin lucrează în Spania.

„Acum este mult mai bine decât în trecut. Philip a trebuit să se schimbe de la început pentru a înțelege mai multe despre cultura mea, de unde vin, cum sunt … toate lucrurile astea. Uneori nu înțelege mea. El este englez, eu sunt român, am manierele mele, el are manierele lui. Nu gândim la fel”, a explicat Florin Marin pentru The Sun.