Poti seduce barbatul care are sotie. Poti seduce barbatul care are amanta. Dar nu poti seduce barbatul care are alaturi o femeie iubita

Barbatii pot insela. Inseala cand nu se simt bine alaturi de o femeie, fie ea sotie, amanta sau prietena.

   

Inseala cand nu primesc ceea ce ofera. Inseala de plictiseala sau din dorinta de a gusta ceva nou. Inseala ca sa vada cum e asta. Dar cel mai mult inseala cand nu iubesc.
Atunci nu vor conta anii sau ce au construit pana la acel moment. Barbatii se vor lasa iubiti de alta pentru ca nu vor crede in ceea ce au alaturi. Se vor lasa sedusi de o femeie care va sti sa ajunga pana la cele mai ascunse dorinte sau pur si simplu care va oferi liniste.

Ea va seduce cu doua priviri si tot atatea motive de fericire. Ea va seduce cu usurinta unei femei ajunse la inima lor si care va gasi toate usile deschise. Ea va reusi sa cucereasca si un sot si un amant si un barbat implicat intr-o relatie. Insa nu va putea in nici un fel cuceri pe barbatul care isi iubeste femeia.

Pentru ca acel barbat va fi alaturi de femeia lui si nicidecum langa alta. El nu va căuta aventură sau plăceri mărunte pentru că e un om împlinit şi fericit. El nu va dori să mintă sau să înşele pentru că s-ar minţi pe el. El nu va trăda nişte visuri împărţite la doi şi nici un trecut trăit în doi. Pentru că şi visurile şi trecutul se vor traduce în fericire iar fericirea o va citi pe ochii ei.

El va fi un bărbat gata să ofere toată încrederea unei femei care a avut încredere în el de la început. El va şti că nu mai există eu, ci noi şi acest noi e plin de nebunie şi căldură. Îi va fi ruşine să trădeze pe omul care îl ştie pe de rost. El nu va lăsa fericirea pentru plăcere. El îşi iubeşte soţia, prietena sau iubita. El o iubeşte iar asta spune tot.

Poţi seduce un bărbat căsătorit de ani buni cu o soţie pe care o vede o dată în săptămână şi atunci când sunt şi copiii. Sau unul care trăieşte alături de ea nefericit. Poţi seduce un bărbat care e de ani buni într-o relaţie în care se simte încătuşat, trist, pe post secund.

Poţi seduce şi cuceri pe loc un bărbat care-şi dă seama că nu iubeşte pe omul de alături, dar îi este milă sau incomod sau pur şi simplu nu vrea să plece de lângă el. Dar niciodată nu vei seduce un bărbat care îşi iubeşte femeia. Repet, niciodată. Pentru că dragostea este opusă înşelării.

Pentru că bărbăţia este opusă trădării. Şi pentru că anii de fericire nu îi dai niciodată pe clipe de satisfacţie. Aşa gândeşte un bărbat care iubeşte. Aşa gândeşte un bărbat care este iubit şi căruia poţi să-i pui în faţă zece femei goale că tot pe a lui o va alege. Da, bărbaţii sunt de la natură vânători, gata să pună mâna pe cea mai bună partidă.

Dar odată ce o are deja, rostul vânatului trece în dorinţa de a menţine alături ce are. De a menţine şi de a iubi. Poţi seduce pe orice bărbat, dar niciodată pe un bărbat care iubeşte şi e iubit.

Poţi seduce bărbatul care are soţie. Poţi seduce bărbatul care are amantă. Dar nu poţi seduce bărbatul care are alături o femeie iubită. – citat cu autor anonim