Postarea unei tinere din București, devenită virală: “Rog vecina care face dragoste de câteva ore să lase sonorul mai încet”

O tânără care locuiește în Capitală a devenit fără voia ei “vedetă” pe social media, după ce a făcut o postare acidă la adresa unui cuplu. Exasperată de sunetele scoase de vecina care făcea sex de ore bune cu partenerul său de viață, ea a rugat-o într-un mesaj publicat pe un grup privat de pe Facebook să “lase sonorul mai încet”.

Loading...

O tânără din Capitală, exasperată de doi amorezi: “Rog vecina care face dragoste de câteva ore să lase sonorul mai încet”
La scurt timp după ce a făcut postarea, unul dintre vecinii tinerei a realizat o captură și a pus-o pe mai multe grupuri de Facebook, unde a dat naștere multor glume. Unele dintre acestea au legătură cu pandemia de coronavirus care a pus stăpânire pe România

“Bună seara. Știu că toți suntem tineri în acest bloc. Îmi cer scuze că postez acest aspect, dar, rog vecina care face dragoste de câteva ore și vociferează într-un mod de îmi face și mie poftă, un pic mai încet sonorul. Vă rog frumos. Se aude ca în filmele cu adulți”, a scris Adriana pe un grup închis pe Facebook.