Poliția rutieră din Vaslui a avut un șoc când a văzut ce vedetă din showbiz-ul românesc gonea cu 125 km/h la volanul acestui Mercedes

O vedetă din showbiz-ul din țara noastră a făcut-o lată pe șosea, fiind surprină de radar, pe o șosea din Vaslui, cu mult peste viteza legală. Ionuț Dolăescu a fost amendat, dar a contestat sancțiunea, iar procesul va avea loc la Judecătoria Vaslui.

   

Pe 21 iulie, radarele l-au surprins pe Dolănescu în timp ce gonea cu 125 de kilometri la oră, la ieșirea din Vaslui spre Munteni de Jos. Oamenii legii l-au tras pe dreapta pe interpretul de muzică populară și i-au întocmit un proces verbal. Cântărețul de muzică populară a rămas fără permis de conducere pentru 90 de zile, dar a fost și amendat cu 1.300 de lei, scrie vremeanoua.ro.


Ionuț Dolănescu are permis eliberat în SUA
Dolănescu are permis de conducere emis în SUA, însã politia a decis să-l lase pieton în România pentru trei luni. Dosarul 7608/333/2019, în care Ionuț Dolănescu reclamă IPJ Vaslui pentru modul în care a fost sancționat, este înregistrat la Judecătoria Vaslui pe data de 1 august, urmând să primeascã termen de judecată în toamna acestui an.

Ionuț Dolănescu se afla la volanul unui Mercedes Benz înmatriculat în Florida, SUA. Mașina a fost surprinsã de camerele radar ale Poliției Rutiere, iar un echipaj a plecat după el. La intrarea în Munteni de Jos a fost oprit și sancționat. Artistul a spus că se grăbea să ajungă la București, unde avea un spectacol, de aceea a ”călcat-o” mai tare.