Pe lotul 4 din autostrada Lugoj – Deva constructorul insistă cu lucrările la dealul liliecilor

Operaţiunile desfăşurate de constructorul de pe lotul 4 din autostrada Lugoj – Deva se concentrează, în această perioadă, la zona dealului de la Şoimuş.

   

De asemenea, a continuat montarea de panouri fonoabsorbante şi construcţia la centrul de întreţinere de pe acest lot.


Lucrurile merg foarte bine la lotul 4 din autostrada Lugoj – Deva, progresul obţinut fiind de 7%, doar în ultima lună. Totuşi, zona dealului liliecilor, de lângă Şoimuş, ridică probleme importante, această zonă necesitând mult mai mult timp de lucru.

Antreprenorul s-a concentrat, în aceste zile, pe lucrările la terasamente, operaţiunile de acest tip fiind restrânse în zona dealului Șoimuș şi din zona barajului Mintia, pe infrastructura pasajului prin care autostrada urcă pe dealul Şoimuş. De asemenea, a continuat operaţiunea de montare a panourilor fonoabsorbante, dar și lucrările la Centrul de Întreținere Șoimuș.

Cel mai mult s-a lucrat la realizarea structurii rutiere, prin așternerea stratului de balast stabilizat cu ciment.

Antreprenorul va finaliza, în aceste zile, în totalitate, placa de suprabetonare la viaductul prin care autostrada coboară de pe dealul Şoimuş, iar până la sfârșitul acestei săptămâni va finaliza placa de suprabetonare și la pasajul din nodul rutier Șoimuș, au anunţat cei de la Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara.

În perioada 18-25 iunie, muncitorii se vor afla în perioada de odihnă, după patru săptămâni pe șantier.