Pe ce solistă a pus mâna Ştefan de la “Exatlon”

A rezistat cinci luni în competiţia „Exatlon”, în Republica Dominicană, la reality-show-ul difuzat de Kanal D, şi a fost unul dintre cei mai îndrăgiţi concurenţi din emisiune. Este vorba de Ştefan Floroaica, unul dintre finalişti, care acum culege din plin roadele notorietăţii.

   

Pe Ştefan Floroaica (25 de ani) toată lumea l-a remarcat la „Exatlon”, la Kanal D, fiind admirat în special de femei. De aceea am şi vrut să aflăm care este genul de femeie pe care îl caută pentru o relaţie. „O femeie simplă, modestă, inteligentă, să aibă energie interioară bună, să fie foarte plăcută, aventurieră, să-i placă muntele. Nu am talente ascunse, nu ştiu să gătesc, nu ştiu să dansez, nu ştiu la ce mă pricep cu adevărat. Am abilitatea de a mă pricepe la orice sport, deşi eu nu sunt sportiv de performanţă”, ne-a povestit Ştefan.

Tânărul este deja cunoscut, drept pentru care solista Celia l-a antamat deja pentru cel mai nou videoclip al ei. Ştefan a pus pe Instagram o fotografie alături de frumoasa artistă, anunţând colaborarea dintre ei. Iată ce ne declara cu doar câteva zile înainte să se lege acest proiect cu celia. „Nu-mi dau seama câtă notorietate am obţinut în urma acestui proiect, pentru că nu ştiu cu ce să compar. Dar sunt conştient că ar trebui să mă joc cu capitalul meu de imagine. Sunt deschis ofertelor care mi se fac şi, dacă aş fi liber de contract, aş accepta să merg în alte reality-show-uri”.