Părinții unei fetițe de numai 5 ani au găsit 6 DESENE ASCUNSE printre lucrurile ei. Imediat după ce le-au privit, PREOTUL la care mergea fata și-a recunoscut fapta MONSTRUOASĂ. Ce îi făcea fetiței e CUMPLIT

Doi părinți din Brazilia au descoperit desenele fetiței lor în vârstă de numai 5 ani iar imediat apoi părintele Joao da Silva, în vârstă de 54 de ani și-a recunoscut fapta monstruoasă după ce tatăl fetiței l-a sunat pentru a-l confrunta la telefon, totul s-a petrecut în orașul Montes Claros, din Brazilia.

Fata de 5 ani, care va rămâne anonimă, a refuzat să mai meargă la orele de limba engleză pe care părintele Silva le ținea, fapt care i-a făcut pe părinții săi să bănuiască ceva cumplit, de aceea au și dus-o la un psiholog pentru copii.

Psihologul a bănuit că fata a trecut printr-un abuz sexual, și i-a sfătuit pe părinți să caute în camera copilei semne ale acestuia. În acest mod au găsit ei desenele fetiței care erau ascunse printre cărți. Una dintre imagini arată un bărbat băgând-o în pat, alta arată o fată stând în pat cu un bărbat care stă cu forța deasupra ei, în toate imaginile fetița pare fie îngrozită, fie furioasă.

Loading...
Loading...

Iată alt desen al fetei: