Oreste continuă seria dezvăluirilor șocante despre Mircea Badea. Ce a spus prezentatorul tv despre MAMA iubitului lui Carmen Brumă: “Toată lumea ştie cine este Mariana Badea. O cunosc toţi…”

Oreste continuă seria dezvăluirilor șocante despre Mircea Badea, după ce în urmă cu o zi a postat un mesaj dur pe contul de socializare. Prezentatorul tv scoate la iveală amănunte uimitoare despre iubitul lui Carmen Brumă.

   

Mircea Badea a transmis din mijlocul mulţimii adunate în Piaţa Victoriei, sâmbătă, 9 mai, pentru a-şi arăta susţinerea faţă de partidul aflat la guvernare. „Trăiesc o Nirvana văzându-i pe ăştia (susţinătorii #rezist) cum se tăvălesc în chinuri“, a declarat Badea.

Replica a venit imediat de la Oreste, într-un mesaj lung pe Facebook şi a continuat la emisiunea “Jocuri de putere cu Rareş Bogdan” de la Realitatea Tv.

“M-a stârnit delirul furibund al fostului meu prieten Mircea Badea care a rămas ultimul prost din curtea şcolii. Faptul că acest miting a fost un şec de proporţii a fost demonstrat şi de următorul aspect. Singurul care continuă să micţioneze pe mişcarea rezist, să fie obraznic,

Eu m-am despărţit de acest strigoi, acest pui de informator al Securităţii. M-am gândit şi ştiu de Mircea Badea se comportă aşa. E urât ce fac, sunt lucruri pe care aș fi vrut să le păstrez și să mă duc cu ele în mormânt, dar răul pe care îl împreştie acest pui de năpârcă în societate este moştenire pe linie maternă. Toată lumea ştie cine este Mariana Badea. O cunosc toţi actorii Teatrul Mic, pentru că au fost turnaţi la Securitate de ea, sub pseudonimul Vrăbiuţa.

Dosarul de căcănar al lui Mircea Badea începe în 1984 când el a reuşit să-l sorcovească pe Ceauşeşcu. L-a atins cu sorcova aia de hârtie creponată. Am aflat de unde i se trage acest venin. Toate duc la Kremlin. Tatăl lui a fost ataşat militar la Moscova, iar mama a terminat un liceu tot acolo. Faptul că acest individ are o soţie şi un copil mi se datorează mie. Îi amintesc episodul Năvodari 2001.

Îi declar acestui individ insalubru că dacă începând de astăzi va continua să terfelească şi să noroiască valorile în care eu cred, voi continua şi eu să fac public câte un episod din biografia acestui vierme până când nu va mai ieşi deloc din casă”, a spus Oreste extrem de nervos la tv.

Oreste l-a făcut praf pe Mircea Badea, printr-un mesaj dur postat pe contul de socializare. Reacția prezentatorului tv vine după mitingul organizat de PSD în Capitală, sâmbătă, 9 iunie, când iubitul lui Carmen Brumă a ieșit în stradă alături de alți susținători.