Orbit de gelozie, un preot din Husi incalca credintele bisericesti! Barbatul ii cere sotiei testul ADN pentru a afla daca baietelul de 8 luni este intr-adevar al lui!

Un preot din Husi este convins ca sotia sa l-a inselat cu viceprimarul, iar baietelul nu ar fi al lui.

   

Un preot din judetul Vaslui a cerut magistratilor Judecatoriei Husi sa dispuna un test de paternitate pentru a afla daca baiatul care are opt luni, rezultat in urma casatoriei cu sotia sa, este sau nu copilul sau, banuind ca preoteasa l-a inselat cu un alt barbat, transmite corespondentul
Povestea de amor dintre secretara primariei Stanilesti si vicerprimar ar fi avut sanse sa ramana doar la nivel de barfa, daca preotul gelos nu si-ar fi dat nevasta in judecata, femeia refuzand sa faca testul ADN de bunavoie.

Lumea din sat vorbea de mai multa vreme ca intre femeie si viceprimar s-ar petrece ceva mai mult decat o simpla relatie profesionala.

Povestea devine mult mai complicata decat pare la prima vedere, deoarece in acest moment sunt implicati deja 8 oameni. Sotia si cei trei copii ai viceprimarului, secretara, preotul si bebelusul.

Viceprimarul trebuie sa dea acum explicatii nevestei, fie ca barfele sunt reale sau nu.