Omul cu 453 de piercinguri: «Nu ies din casă când fulgeră»

Germanul Rolf Buchholz, de 58 de ani, este omul cu cel mai mult metal montat pe corp. El are nu mai puţin de 453 de percinguri, dintre care 278 sunt montate pe penis.

Rolf a explicat recent că este dependent de obiectele metalice atârnate pe corp şi că nu intenţionează să se oprească aici.

Tatuat din cap până în picioare, cu limba despicată ca la şerpi, cu două implanturi din titan pe frunte în formă de coarne, Rolf are o singură frică: „mi-e teamă să nu mă trăsnească atunci când fulgeră afară”. Din acest motiv, atunci când vede nori pe cer, Rolf se baricadează cât mai departe de ferestre.


Loading...
Loading...

Aşa arăta înainte să îşi pună aproape două kg de metale pe corp. Rolf Buchholz a început să se transforme după ce a muncit 25 de ani într-o bancă

Buchholz a început să îşi monteze cercei pe corp după ce a muncit timp de 25 de ani într-o instituţie bancară, unde trebuia să fie „la fel cu ceilalţi”. Iar acest lucru l-a scos din sărite la culme. A vrut să fie unic în lume şi să intre în Cartea Recordurilor. Le-a reuşit pe amândouă. Recent a fost invitat în Ucraina, la Kiev, să le vorbească unor tineri studenţi despre arta postmodernă şi a declarat că şi-a găsit iubită, după mulţi ani de singurătate.