Oana Zavoranu loveste din nou! Dupa declaratia acida de ieri cu persoanele care „put”, acum face un alt atac dur: „E pe depresie rau asta”

Oana Zavoranu a sternit multe valva pe internet in cursul zilei de ieri atunci cand s-a legat de persoanele, care conform spuselor ei, put.

   

Insa nu doar asta o deranjeaza. Oana Zavoranu acum se leaga si de selfiu-uri si motivele pentru care oamenii aleg sa-si fac selfiuri. Fanii au reactionat imediat si s-au amuzat teribil.
„Stăteam și mă gândeam la câtă prostie a născut de câțiva ani acest ‘selfie și am intrat și eu fără să simt în asta și îmi mai fac și eu câte unu?

Dar stăteam și mă gândeam că la bază,acest ‘selfie are o poveste tare tristă și freak așa, gen ești atât de singur și supărat, încât nu ai ce face și n-are nici cine să-ți facă și ție o poză,și stunci ți-o faci tu așa, singurel sau singurică?

E pe depresie rău asta, e mai rău decât aia cu jurnalul pe care îl țineam noi când eram mici,că și atunci ce aburitura era și aia cu jurnalul,adică îți scriai tu acolo în mare secret ce ai făcut în fiecare zi,că să ce?