Oana Zăvoranu i-a jignit pe concurenții de la Ferma: “O grămadă de prostănaci adunați ca niște șoareci de siloz”

Oana Zăvoranu a lansat un atac dur la adresa concurenților de la “Ferma. Orășeni vs săteni”. Într-o postare făcută publică, actrița din serialul “Sacrificiul” i-a caracterizat pe participanții show-ului de la Pro TV ca fiind “prostănaci adunați ca niște șoareci de siloz”.

   

Oana Zăvoranu i-a jignit pe concurenții aflați în competiția “Ferma. Orășeni vs săteni”
“Ferma” 2020 se bucură de un real succes în România, dar și peste hotare. Însă, se pare, că emisiunea nu este deloc pe placul Oanei Zăvoranu, care, după ce a fost întrebată de un fan dacă vizionează sezonul show-ului de la Pro TV, ea a declarat tranșant: “Nu urmăresc nimic din ce presupune regie subțire și o gramadă de prostănaci adunați ca niște șoareci de siloz”. După cum puteți vedea în imaginea de mai jos, mesajul acid al divei a fost însoțit și de trei emoticoane care reprezintă faptul că se amuză copios pe seama situațiilor în care sunt puși concurenții… Iar asta înseamnă că, într-un fel sau altul, este la curent cu unele dintre episoadele emisiunii.

Atacul la adresa oncurenților de la “Ferma. Orășeni vs săteni” a venit în timpul unei sesiuni de discuții cu susținătorii săi pe Instagram Stories, unde le-a dezvăluit mai multe aspecte din viața privată și nu numai.

Întrebată ce părere are despre pandemia de coronavirus, Querida a răspuns: “E dictată de sus de tot… asta e agenda mondială… există un virus, dar nu așa cum este prezentant… agenda spune că suntem prea mulți, consumăm prea mult și vrem prea multe…”.