Oana și Viorel Lis au tot mai multe probleme. Fostul edil nu se simte deloc bine

Viorel Lis a fost unul dintre cei mai cunoscuți edili de la noi din țară. Fostul primar general al capitalei s-a bucurat de mare succes când a lucrat în domeniul politic, dar lucrurile s-au schimbat când au început problemele de sănătate, odată cu bătrânețea. Oana îi este mereu alături, dar și ea întâmpină complicații, mai ales de ordin financiar.

   

Viorel Lis nu mai iese din casă
Viorel Lis trăiește cea mai grea perioadă a vieții sale. Fostul edil al Capitalei a ajuns la venerabila vârstă de 77 ani, dar cu multe probleme de sănătate. Totul ar fi pornit de la diabet, care i-a distrus sistemul imunitar și acum a devenit foarte sensibil și toate s-au adunat parcă la el.

Pandemia i-a dat mari bătăi de cap lui Viorel Lis și afecțiunile i s-au agravat în ultimul an. În urmă cu câteva luni a fost operat de urgență deoarece avea colecist. Medicii nu îi mai dădeau multe șanse dacă nu interveneau la timp, dar se pare că Viorel a fost ambițios și a luptat să trăiască.

Soția lui, Oana, este cea care stă în permanență cu el. Ea a precizat că Viorel nu a mai ieșit din casă din cauza virusului și sedentarismul i-a agravat și mai tare problemele. Pentru că a stat prea mult în pat, acum nu mai poate merge și lucrurile se complică.

”Se plimbă săracu prin pat, prin sufragerie. E complicat, de când cu pandemia s-au accentuat problemele de sănătate, au apărut altele noi, nu mai poate să mai meargă bine din cauza sendentarismului că a stat mai mult în pat și totul se complică, nu credeam că o să fie așa greu, bătrânețea este destul de grea”, a mărturisit Oana Lis pentru Antena Stars.

Oana Lis nu mai are cabinet de psihoterapie
Oana Lis, partenera de viață a lui Viorel Lis, fostul primar al Capitalei, a decis să își închidă cabinetul de consiliere psihologică. Acesta a luat această decizie de dragul lui Viorel Lis, pentru a se putea ocupa mai atent de acesta. Oana a precizat că preferă să fie mereu cu el, decât să meargă la muncă departe de casă.

Viorel este dependent de soția lui și nu poate face niciun pas fără ea. Oana spune că soțul ei are mereu nevoie de o persoană lângă el pentru că nu se poate spăla, nu poate mânca sau merge la bucătărie fără ea, așa că mai bine stă cu el decât să plătească pe cineva.