Oana Lis „rupe” cluburile în două, după ce a primit permisiune de la Viorel Lis: „L-am manipulat, pentru că sunt mai deșteaptă!”

Oana Lis „rupe” cluburile în două, după cinci ani în care a stat acasă. Blondina a primit „undă verde” de la Viorel Lis la distracție și profită din plin de acest lucru.

   

Invitată la „Agenția VIP”, Oana Lis a povestit despre starea de sănătate a lui Viorel Lis, despre cum se înțeleg cei doi în acest moment, dar și despre cum decurge viața lor.
„A venit criza peste mine, am mai slăbit și eu, 300 de grame. Am renunțat la programul meu de seară de a ieși la terasă, pentru a veni aici, la televizor. Viorel are o semi-depresie, are diagnosticul de depresie, dar nu îi palce lui să folosească acest termen. Ia pastile pentru asta, eu încerc să îi fiu aproape, să fie vesel, dar asta trebuie să vină din interior. La petrecerea voastră de sfârșit de sezon a fost ciudat, s-a simțit trist așa.

Mi-a zis: ‘uite, nu mai pot, nu mai merg’. Dar i-am zis că la vârsta lui trebuie să se bucure că este invitat, că ascultă muzică. Mi se pare ok ca la 75 de ani să simți că ți s-a dus tinerețea. Are zile şi zile. Eu am colege la 20 de ani care sunt depresive și au nevoie de psiholog. Are zile în care e ok și zile în care nu. Eu încerc să îl înveselesc, dacă sunt într-o stare proastă, nu vorbim cu orele. Joacă la pariuri sportive, știe toate echipele din toată lumea. Mai și câștigă și mă bucură asta. Cel mai mult a câștigat 1500 de lei, pe un bilet de 1 leu.

Are probleme de sănătate și e greu. Ne certăm pentru că zice că l-am făcut de rușine cu felul meu de a fi, că m-am expus prea mult…Eu cred că lângă mine nu s-a plictisit, pentru că dacă era așa, trebuia să își aleagă altă nevastă. Am trecere liberă, după 5 ani” a povestit Oana Lis, la „Agenția VIP”.

Oana Lis abia așteaptă să înceapă facultatea și chiar se simte mult mai inteligentă decât era înainte, de când este studentă la psihologie. Mai mult, blondina susține că l-a „manipulat” pe Viorel Lis, pentru a o lăsa la distracție, în club.

„L-am manipulat, pentru că sunt mai deșteaptă” a spus Oana Lis, în glumă, la emisiunea „Agenția VIP”.