Oana a fost traficată și violată în Caracal, la doar 16 ani. În loc să o ajute, polițiștii au batjocorit-o: ”Da’ ce, ei nu i-a plăcut? Odată ce era cu el acolo, cum să nu-i placă?”

Oana este una dintre cele 16 minore din dosarul de trafic sexual a clanului ”Cocoș” judecat între 2012 și 2017, dar în care au fost protejați cetățeni străini, austrieci și americani, plus polițiști.

O tânără a povestit pentru Libertatea cum a fost scehestrată, violată, şantajată şi apoi exploatată sexual de clanul Cocoş pe când avea numai 16 ani. Fata spune că poliţiştii, în loc să intervină pentru a pune punct ororilor, erau clienţi ai acestor reţele. Mai mult, au ironizat-o atunci când le-a cerut ajutorul.

„Ei ne pensau, ne tundeau, ne vopseau, ca să nu ne cunoască lumea pe stradă. Eu eram vulpe așa la păr și m-au vopsit brunetă, eu aveam sprâncenele normale, ei mi le-au făcut cu colț”, a spus Oana.

Loading...
Loading...

„Dar eu le-am spus adevărul polițiștilor, iar unul dintre ei, Florescu, mi-a zis: da ce, ție nu ți-a plăcut? Și apoi, când au venit tati și vărul meu la secție, după o oră, mi-a zis și de față cu tati: “da ce, ei nu i-a plăcut? Odată ce era cu el acolo, cum să nu-i placă?”, mărturisește tânăra, potrivit jurnaliștilor de la Libertatea.