O umflatura se tot misca pe fata ei. Ce-au gasit medicii e peste orice inchipuire

O femeie a trecut prin cosmarul vietii ei cand medicul i-a scos de sub pielea fetei ceva ce semana cu o rama.

   

Initial, femeia de 32 de ani a descoperit o mica umflatura sub ochiul stang. A facut o poza, dar si-a vazut de viata, crezand ca nu e nimic serios, arata Science Alert. Cinci zile mai tarziu, umflatura se afla pe pleoapa stanga si era insotita de mancarime si o senzatie de arsura.

Peste inca 10 zile, se localizase la nivelul buzei superioare. A fost momentul cand in sfarsit si-a luat inima in dinti si a mers la medic. Desi sunt o sumedenie de afectiuni care pot da astfel de umflaturi, la nivelul fetei, nu a fost si cazul tinerei rusoaice. In cazul ei a fost extras de sub piele, chirurgical, un parazit, se arata sec in fisa medicala.Conform unui raport publicat de New England Journal of Medicine, femeia a fost infectata cu un parazit din specia Dirofilaria repens, care pur si simplu i se tara pe sub piele. Astfel de cazuri sunt extrem de rare, parazitii de acest fel alegand de obicei altfel de gazde, cum ar fi pisici, caini, lupi, vulpi sau lei de mare.

Fusese infectata prin intermediul unui tantar, cand mersese la tara, in afara Moscovei.

Daca ajunge in corpul uman, acest parazit nu se reproduce, asa ca, intr-un final, va muri. Insa simplul gand ca ceva se taraste sub pielea ta e suficient ca sa-ti dea cosmaruri.