O tânără din Târgu Mureș a rămas uimită atunci când a văzut acest semn de circulație. Ce semnifică el, de fapt

Atunci când iei permisul de conducere, trebuie să fii cu mare băgare de seamă la toate semnele de circulație. Numai că unele semne, fie ele chiar și cele mai banale, ne pot da mari bătăi de cap.

   

O tânără din Târgu Mureș a rămas uimită atunci când a văzut un semn pe care nu-l mai întâlnise niciodată în viața ei.

Curioasă, a postat un anunț pe grupul „Ești din Târgu Mureș dacă…” în care i-a rugat pe ceilalți oameni care fac parte din comunitatea online să-i răspundă la întrebare. Nu a durat mult, iar răspunsul uimitor a și venit!

„Scuzați întrebarea, dar poate cineva mă lămurește și pe mine. Nu am găsit nicăieri, poate nu am căutat unde trebuie. Vă rog, ce înseamnă acest semn?” a scris tânăra. „Este marcajul traseului de pelerinaj numit Via Mariae pe acest traseu se duc pelerini la pelerinajul de la Sumuleul Ciuc” i-a răspuns un internaut.

Made in Târgu Mureș. Ce mesaj inedit a avut o femeie, pentru vecinii ei gălăgioși
O femeie din Târgu Mureș a compus o poezie pentru vecinii ei gălăgioși de la etajul patru al blocului în care locuiește. După ce a găsit cuvintele potrivite, ea a postat-o pe grupul de Facebook “Ești din Târgu Mureș dacă”, unde a stârnit hohote de râs. Unul dintre internauți a făcut o captură la mesajul ei și a distribuit mesajul. În doar câteva ore de la apariție, acesta a devenit viral pe rețelele de socializare.