O tânără a vrut să își vândă fiica nou-născută cu aproape 3.300 €. Ce voia să își cumpere din banii primiți în urma tranzacției

Luiza Gadzhieva, o rusoaică de 25 de ani, a fost încătușată de polițiști în Moscova, după ce a încercat să își vândă fiica nou-născută cu aproape 3.300 €. Bebelușa a venit pe lume în urmă cu o săptămână, însă, mama ei nu și-a dorit să o păstreze, pentru că își dorea foarte mult un obiect nou în garderoba sa.

   

Femeia a făcut public un anunț prin care își oferea spre vânzare fetița, iar pe fir au intrat și oamenii legii. Când aceștia i-au dezvăluit adevărata lor identitate, tânăra mămică le-a dat un alt motiv pentru care a recurs la acest gest șocant.

Luiza Gadzhieva, o tânără din Rusia, a vrut să își vândă fiica nou-născută cu aproape 3.300 €
În realitate, Luiza Gadzhieva a hotărât să își vândă fiica nou-născută pentru o pereche de cizme noi după ce a avut o discuție cu sora ei, relatează presa locală. Un grup anti-sclavie din Rusia a citit mesajul mămicii și a încercat să o facă să se răzgândească, însă, toate eforturile au fost în zadar.

“Am încercat în toate modurile posibile să-i explicăm că pe copil îl așteptau condiții proaste și periculoase”, au declarat oficialii gupului care luptă împotriva sclaviei, potrivit The Sun.

Anunțul făcut în mediul online de tânăra mamă a ajuns și la polițiști, iar aceștia au organizat un flagrant și au pozat în potențiali cumpărători. Ei i-au dat întâlnire Luizei Gadzhieva într-o cafenea din Moscova pentru a încheia tranzacția. Fetița a fost preluată de oficiali din cadrul serviciilor sociale, iar tânăra mămică a fost reținută. Ea a declarat în fața anchetatorilor că, de fapt, nu a vrut să-și vândă copilul, ci doar să-i caute părinți adoptivi. Despre planul blondei știa și sora sa.

Luiza Gadzhieva mai are doi copii, iar surioara lor mai mică este în afara oricărui pericol. Între timp, polițiștii ruși continuă ancheta.