O sotie a refuzat constant ca medicii sa ii deconecteze barbatul de la aparate. Dupa trei ani s-a trezit din coma si a rostit doua cuvinte care au schimbat totu

Sa stai zi dupa zi langa sot care a trecut printr-un accident cumplit si este in coma, nu este un lucrur usor de suportat.

   

Ai nevoie de multa credinta, rabdare, determinare si dragoste adevarata pentru a depasi situatia. Prin acest lucru trec Matt si Danielle Davis.

La sapte luni dupa casatorie, viata lui Matt a fost pusa la grea incercare dupa ce a suferit un accident de motocicleta. A avut multe leziuni la nivelul oaselor si la creier. Ajungand in coma, sotia a fost cea care i-a stat alaturi zi si noapte, tinandu-l de mana si vorbindu-i.

Medicii au facut tot posibilul sa il salveze, insa la cateva zile dupa accident, i-au dat o veste extremd e proasta: avea sanse 10% sa se trezeasca din coma. I s-a sugerat sa fie deconectat de la aparate caci nu se va trezi niciodata. Insa, dragostea lui Danielle pentru Matt a facut ca ea sa refuze sa faca acest lucru. Dupa trei luni in coma, Matt a fost transferat acasa unde sotia si mama lui l-au ingrijit sapte zile din sapte. Intr-o zi, l-a auzit vorbind pe Matt spunand: „Ma straduiesc!” De atunci a facut progrese enorme si face terapie.