O româncă s-a măritat cu şeful de la Statuia Libertăţii. Între ei e o diferență de 34 de ani

Cine nu a auzit de Statuia Libertăţii? Ei bine, afaceristul care administrează celebrul monument a căzut în mrejele unei românce, care, de curând, l-a luat de soţ. Iasmina Milutinovici spune că diferenţa de vârstă de 34 de ani dintre ea şi soţul său nu a fost niciodată un impediment.

   

Timişoreanca în vârstă de 27 de ani şi Bradford Aaron Hill (61 de ani) s-au căsătorit, la începutul lunii iunie, la Rainbow Room, din celebrul zgârie-nori 30 Rockefeller Plaza, din New York, iar petrecerea a durat trei zile, fiind urmată de o lună de miere la un resort de lux din Miami, scrie adevarul.ro.

Dar cum a început povestea lor de dragoste? Cei doi s-au cunoscut în urmă cu patru ani, când Iasmina a efectuat un stagiu de practică la compania lui Hill, ea fiind absolventa unui master de comunicare şi relaţii publice. Americanul a remarcat-o, după cum românca a povestit într-un interviu pentru „The New York Times”.


„Ne-am întâlnit la muncă şi ne zâmbeam de fiecare dată când ne intersectam. Într-o zi, şi-a făcut curaj şi m-a invitat la un concert al cântăreţei Katy Perry. M-am simţit uimitor cu un bărbat care este cu 34 de ani mai în vârstă decât mine. Eu l-am sărutat prima, la acel concert. M-a scos la restaurante, la cine romantice, pe Broadway. La început, eram timidă şi nu îi ceream să-mi ia ceva ce îmi place, dar acum îmi ia, deşi, iniţial, se opune”, povesteşte Iasmina.

Ea susţine că s-a îndrăgostit de Bradford şi că vârsta nu a reprezentat niciodată un impediment în relaţia lor: „Vârsta nu a fost niciodată o problemă, pentru că eu am mai avut relaţii cu bărbaţi mai mari. Tinerii sunt plictisitori. Nu au suficientă experienţă pentru a şti cum să trateze o femeie, dar domnii mai în vârstă ştiu cum să facă o femeie să se simtă ca atare. Ne-am început relaţia firesc şi niciodată nu am băgat în seamă diferenţa de vârstă”.

Blonda a recunoscut, însă, că părinţii ei nu au fost la fel de încântaţi. Tatăl este inginer constructor, iar mama lucrează în domeniul IT la Ministerul Apărării Naţionale, în Timişoara. „Părinţilor mei le-a fost greu să-l accepte pe Brad şi, iniţial, au sperat că este vorba de o fază şi nu e nimic serios. Dar, după ce au trecut câţiva ani, şi au ajuns să-l cunoască şi să-şi dea seama ce fiinţă uimitoare e, au înţeles de ce m-am îndrăgostit de acest om. Am înţeles de ce părinţii mei ­şi-au făcut griji, dar acum sunt încântată că ei văd că suntem potriviţi unul pentru celălalt”, a mai declarat Iasmina.

În prezent, blonda este şefa departamentului de comunicare corporate la Evelyn Hill, compania soţului său, care administrează Statuia Libertăţii. Milionarul american face parte din a treia generaţie a familiei Aaron Hill care reuşeşte să obţină dreptul de cesiune asupra Statuii Libertăţii, compania sa administrând activitatea din jurul celebrului obiectiv turistic şi deţinând un restaurant şi un magazin de suveniruri.