O primăriță din Bihor a sărbătorit realegerea în funcție pe masa de biliard. Imaginile s-au viralizat

Primarii realeși din județul Bihor au sărbătorit fiecare cum a apucat. După petrecerea de pomină care a avut loc la căminul cultural din Girişu de Criş de PNL-istul Ioan Paşca, reales edil pentru a cincea oară, unde s-au strigat injurii la adresa PSD, dar nici social-democraţi nu se lasă.

   

Potrivit unor imagini difuzate de bihorel (vezi AICI) în noaptea de alegeri primăriţa PSD-istă Livia Bârlău din comuna Brusturi, a dat un chef de neuitat realegerea în funcție.

Femeia s-a urcat pe o masă de biliard, bucuroasă că va fi iar „şefa din Primărie”, vorba cântecului care răsuna în tot localul.

Aplaudată la scenă deschisă
Aplaudată şi ovaţionată de petrecăreţii strânşi în jurul mesei, primăriţa a dansat fără inhibiţii, iar la un moment dat lângă ea s-a urcat şi patronul localului.

Contactată săptămâna trecută de jurnaliștii aceleași publicații, înainte de publicarea articolului, primăriţa din Brusturi nu a răspuns apelurilor şi mesajelor scrise, dar luni, după apariţia filmuleţului, a sunat la redacție pentru a da explicaţii.

„N-am ce să zic, a fost un moment de bucurie. Poate, ca primar, ar trebui să stau jos, nu sus, dar am simţit nevoia să mă fac văzută. Trebuie să fim la înălţime oriunde ne duce viaţa, şi în dans, şi în activitate”, a spus Bârlău.