O pereche de pensionari s-a dus la locul, unde s-au intalnit prima data

O pereche de pensionari s-a dus la locul, unde s-au intalnit prima data. Stand in restaurant batranul zice:
– Iti aduci aminte cum ne-am cunoscut acum 50 de ani? Seara am iesit din restaurant si am luat-o pe straduta aia intunecoasa si te-am luat pe la spate…
– Bineinteles, dragutule, ca-mi aduc aminte, zice batrana si-i face cu ochiul.
– Ei si acum in amintirea vremurilor trecute, hai sa repetam figura.
Platesc ei nota de plata si se indreapta spre straduta intunecoasa. Un tanar care statea la masa vecina si auzise conversatia; isi zice ca ar fi interesant sa-i urmareasca. Se ridica si se duce dupa ei si ii urmareste de la un colt.
Batrana isi ridica rochia si isi da jos chilotii si batranul isi scoate pantalonii, o prinde pe batrana de mijloc si ea se tinea de gard. Ce a urmat timp de 40 de minute l-a lasat masca, de jur imprejur zburau picioare si maini si asa un sex atletic nu vazuse niciodata. La urma picara lati si nu se miscara o ora.

Loading...
Loading...

Tanarul socat rau! Asa ceva nu vazuse in viata lui – nici un film, nici prietenii nu avusesera asa o experienta si el nici atat. Nu pricepea nimic. Hotarat sa afle cum fac astia de rezista asa de 50 de ani incoace, se hotari sa-i intrebe:
– Domnule, in viata mea n-am vazut asa ceva. Cum ati facut de sunteti si la batranete asa de activi? Si la tinerete cum era?
Batranul se uita lung la el si-i spune:
– Acum 50 de ani, in imputitul asta de gard nu era curent electric !