O mamă a trei copii a comandat pizza, dar, în loc de comandă, la ușa lor a sosit poliția. Mesajul secret pe care l-a lăsat femeia când a comandat

Cheryl a trecut printr-un adevărat coșmar când iubitul ei a început să se comporte agresiv. Aflat sub influența drogurilor, bărbatul a luat un cuțit și a amenințat că o va omorî pe Cheryl și pe cei trei copii ai lor, dacă ei vor încerca să părăsească apartamentul. Toți patru erau ostatici, scrie punct.tv.

   

Din fericire, femeia a avut stăpânire de sine și l-a convins că trebuie să comande mâncare la domiciliu, pentru că celor mici le era foame. Agresorul s-a lăsat convins și i-a permis să ia telefonul ca să comande o pizza pe site-ul unui restaurant.

Cu toate că a ținut foarte puțin telefonul în mână, Cheryl a reușit să scrie în coloana de comentarii: „Vă rog, ajutați-mă. Sunați la 911!”


Iar angajații restaurantului au luat în serios mesajul și au anunțat polițiștii. Când poliția a ajuns la adresa indicată, Cheryl și cei trei copii erau încă ostatici. Ofițerii au vorbit timp de 20 de minute cu agresorul și l-au convins să se predea înainte să rănească pe cineva.