O ia Cristi Borcea de nevastă pe Valentina Pelinel?! Tatăl omului de afaceri dezvăluie planurile fiului său

Familia aşteaptă din clipă în clipă eliberarea lui Cristi Borcea. Părinţii lui, prima soţie şi actuala iubită sunt cu sufletul la gură, iar momentul pare mai aproape ca niciodată. În plus rudele apropiate deja vorbesc despre planuri concrete pe care afaceristul le are cu iubirea vieţii lui, Valentina, atunci când va ajunge acasă: o nuntă ca în poveşti!

   

Patru ani petrecuţi în puşcărie au însemnat absenţa lui Cristi Borcea (48 de ani) de la cele mai importante evenimente din familia sa. Aniversările copiilor, ale părinţilor, ale femeilor care l-au făcut tată, şi chiar reuşitele şcolare ale moştenitorilor săi. Din 2014 când a fost condamnat, şi până în prezent, a făcut două cereri de eliberare condiţionată, iar cea mai recentă dintre ele a fost respinsă de către magistraţii Judecătoriei Sectorului 4 în data de 2 mai 2018. Sentinţa nu a fost definitivă, aşa că fostul patron dinamovist mai are o şansă mare şi se pare că este din ce în ce mai aproape de eliberare.

Milionarul ar putea părăsi Penitenciarul Jilava până la finalul acestui an. Familia sa numeroasă aşteaptă cu sufletul la gură această veste bună, iar după eliberarea lui, urmează un alt eveniment important: nunta cu Valentina Pelinel (36 de ani)! Acest moment a fost dezvăluit chiar de tatăl milionarului care îşi preţuieşte enorm unicul său fiu.

”Cristi se însoară când o să vină acasă. Cu ajutorul lui Dumnezeu, sperăm să se întâmple acest lucru cât mai repede. Asta e cel mai important pentru familie. Băiatul meu e om cu suflet mare, care a făcut mult bine şi trebuie să fie alături de noi. Eu şi soţia mea am 50 de ani de căsnicie, 3 copii şi 10 nepoţi”, a declarat pentru Click! Stere Borcea, în vârstă de 72 de ani.

Valentina l-a ajutat extrem de mult din punct de vedere psihic pe iubitul său, a alergat după el la spital, i-a dăruit un copil superb, s-a implicat în afaceri, aşa că merită să se bucure de statutul de viitoare doamnă Borcea. În plus, socrii săi o apreciază şi se înţeleg perfect cu ea, aşa că binecuvântarea a primit-o deja.

La botezul fiului său Milan, Cristi a fost prezent şi a făcut o petrecere mică, în sânul familiei, însă nunta cu Valentina va fi una care le va depăşi pe toate. Ca în poveşti, caracterizată prin eleganţă şi bun gust! Având în vedere că a prins experienţă în organizarea nunţilor de când a primit pe mână saloanele de nunţi ale familiei Borcea, cu siguranţă că Valentina va avea o căsătorie de vis şi va îmbrăca o rochie pe măsură.

Fostul boss dinamovist este în puşcărie din 2014, după ce a fost condamnat în ”Dosarul Transferurilor” la 7 ani şi 6 luni. A ispăşit deja mai mult de jumătate din pedeapsă şi se pregăteşte să depună din nou cerere de eliberare condiţionată în august. În luna februarie a acestui an, magistraţii instanţei supreme au decis achitarea lui în dosarul privind mita dată fostei judecătoare Geanina Terceanu.

Cristi Borcea are şapte copii cu patru femei
Cea mai lungă căsnicie a fost prima, cu Mihaela, care a durat 23 de ani şi s-a încheiat în anul 2011. Cu aceasta are trei copii: Patrick (21 de ani) şi gemenii Mihai Angelo şi Antonia Melissa (16 ani). În august 2011, el s-a însurat cu timişoreanca Alina Vidican, fost manechin. Cu aceasta are doi copii, pe Gloria (5 ani) şi pe Alexandru (8 ani). S-a despărţit de ea în 2016, iar un an mai târziu s-a pronunţat şi divorţul. La scurt timp după despărţire, din relaţia secretă cu manechinul Valentina Pelinel s-a născut Milan Cristian, pe 8 iunie 2016. În plus, Borcea mai are o fată, Carolyn (13 ani), cu avocata Simona Voiculescu.