O fetiță a întrebat-o dacă o să-și ia alt soț. Răspunsul ei a fost categoric

Dragostea adevărată nu este ca în cărți sau în filme. Oricât ne-am păcăli, dragostea e diferită pentru fiecare. Capătă multe fețe și umple inimile în mod diferit.

   

O femeie a povestit pe internet experiența ei cu dragostea sperând că povestea ei va ajuta alte persoane.

“Aveam 16 ani când m-am îndrăgostit de el, de Marcel. Când am făcut 18 ani ne-am căsătorit și părea că trăiesc o poveste. Nu trece o zi fără să ne declarăm dragostea unul față de celălalt și față de copilul nostru.

În fiecare seară, înainte de culcare, ne țineam de mână și ne făceam planuri de viitor. Viitoarea vacanță, viitorul șifonier, viitorul curs al copilului etc.

Viitorul n-a mai fost așa de sigur după ce Marcel a fost diagnosticat cu leucemie. S-a luptat 18 luni cu boala asta. Avea 42 de ani când leucemia mi l-a luat. Am simțit că am murit o dată cu el.

La priveghi au venit toți prietenii și vecinii noștri. Ai încercat să mă consoleze cum au putut. Eram în sufragerie, mă forțam să mănânc când fetița de cinci ani a unui prieten de-al soțului m-a întrebat:

– Tanti, acum o să vă luați un alt soț?

– Maria! – a fost admonestată de cei din jur.

– Când ai avut cel mai bun soț din lume, nu mai vrei altul – i-am răspuns.

Dar, patru ani mai târziu, i-am spus Mariei că există doi ‘cei mai buni soți din lume’ când m-am căsătorit cu tatăl ei, Ștefan. Cel care a adus iar fericirea în viața mea. Acum Maria are 14 ani și încă ne mai amuzăm de întrebarea ei copilărească care mi-a adus aminte că viața merge mai departe.”