O femeie s-a îndrăgostit de un bărbat fără adăpost și s-a căsătorit cu el. Iată cum trăiește cuplul după 8 ani

Un bărbat fără adăpost a ajutat o trecătoare cu bani, apoi s-au căsătorit. Iată de ce femeia avea nevoie de bani, cum s-a îndrăgostit cuplul și ce s-a întâmplat cu ei după 8 ani.

   

AMBII AVEAU PROBLEME
Această poveste s-a întâmplat în 2013, înainte de Crăciun, în Bristol. Englezoaica Toni Osborne, în vârstă de 47 de ani, a cumpărat cadouri pentru cei dragi, dar când mergea pe stradă și-a dat seama că îi lipsesc câțiva penny pentru a plăti facturile la utilități. În acel moment, un bărbat fără adăpost s-a apropiat de ea și i-a cerut bani.

Toni a început să plângă și i-a spus că nici ea nu are suficienți pentru a plăti facturile și va rămâne fără lumină de sărbători. Bărbatul a scos 50 penny din buzunar și i le-a dat femeii. Așa Toni l-a cunoscut pe Jack Richardson, în vârstă de 37 de ani.

„Avea demnitate. M-a surprins cu adevărat. Am fost atât de șocată încât l-am îmbrățișat.”

De atunci, ei au comunicat și s-au apropiat treptat. Jack spune că de la 13 ani a rătăcit prin adăposturi pentru că a rămas fără părinți. Era mereu deprimat și fiecare zi pentru el era ca o luptă. Bărbatul nu se putea angaja pentru că nu avea studii.

A adăpostit o persoană fără adăpost

De când a rămas orfan Jack își petrecea nopțile într-un adăpost. Dar acesta fusese închis și bărbatul a rămas în stradă. Atunci Toni și-a dat seama că este rândul ei să-și ajute prietenul: l-a invitat la ea și au început să locuiască împreună.

Dacă mai devreme comunicarea lor se limita la conversații pe stradă, acum aveau ocazia să se cunoască mai bine. Drept urmare, Jack și Toni au devenit un cuplu adevărat.

„Practic, m-am transformat dintr-un vagabond într-un om care trăiește într-o casă cu o femeie uimitoare. Niciodată în viața mea nu am simțit ceva atât de puternic și profund pentru cineva. Este uimitor.”

Toni nu putea lucra din cauza problemelor de sănătate și a primit asistență de la stat. Iar Jack a continuat să vândă reviste 7 zile pe săptămână – acesta fiind singurul său venit. Dar asta nu l-a împiedicat pe bărbat să-și ceară iubita în căsătorie chiar în locul în care s-au cunoscut.

Cuplul nu avea bani nici măcar pentru verighete, ca să nu mai vorbim despre o nuntă. Dar sărbătoarea totuși a avut loc datorită donațiilor celor care nu au rămas indiferenți când au aflat povestea lor din ziarele locale.

Verighetele lucrate manual, costumul de mire, tortul, ceremonia, coafura si machiajul miresei – toate acestea cuplul le-a primit gratuit. Ei nu au putut pleca în luna de miere, dar Jack s-a odihnit acasă timp de o săptămână, petrecând timpul cu soția sa.

CUM TRĂIEȘTE CUPLUL ACUM?

Jack spune că Toni l-a salvat. Multă vreme el s-a gândit să-și curme viața. Și dacă nu ar fi fost femeia de pe stradă, el și-ar fi realizat dorința.

„Nu vedeam nicio cale de ieșire din situația mea și părea că totul se complică.”

Cuplul este căsătorit de 8 ani. Ei locuiesc în casa lui Toni, femeia își ajută soțul să vândă reviste pentru ca acesta să aibă timp să studieze. Jack studiază psihologie și studii sociale și vrea să-i ajute pe aceiași oameni fără adăpost care se află într-o situație dificilă.

Cuplul inspiră alți oameni și le arată că dragostea poate depăși orice obstacol și poate apărea în cel mai neașteptat moment: „Oamenii se apropiau de noi și ne spuneau: „Nu credeam niciodată că mă voi îndrăgosti, dar am auzit povestea voastră și acum îmi dă speranță pentru viitor.”