O femeie însărcinată a intrat într-un local și a întrebat dacă poate să meargă la baie. Angajații i-au permis, dar după 20 de minute au văzut-o ieșind în fugă

Cazul de mai jos a a vut loc într-un restaurant din California, Statele Unite, și a stârnit multe dezbateri aprinse.

   

Totul a început în momentul în care o femeie însărcinată a intrat în local, s-a dus la case, și l-a întrebat pe unul dintre angajați dacă poate folosi toaleta, chiar dacă nu va comanda nimic.

Aceasta a fost de acord, și i-a indicat direcția în care trebuie să meargă. Nu mică i-a fost mirarea în momentul în care, după aproximativ 20 de minute, a văzut-o pe aceeași femeie ieșind din toaletă în fugă, direct în stradă.

I s-a părut ciudat comportamentul ei, așa că a mers să verifice ce s-a întâmplat. Când a ajuns acolo, a rămas blocat: într-un dintre cabine, pe jos, era un bebeluș care plângea. Atunci, băiatul a făcut imediat legătura: femeia respectivă a născut apoi a fugit cât a putut de repede, pentru a-și abandona copilul.

Poliția a fost chemată imediat la fața locului. Femeia a fost în cele din urmă găsită și arestată. Dacă va fi găsită vinovată, ea riscă ani grei de închisoare pentru fapta sa.