O chelneriță a avut parte de un moment neplăcut! Ce i-a scris un client pe nota de plată

O chelneriță a avut parte de un moment neplăcut! După ce i-a dus nota de plată unui client, aceasta s-a trezit cu un mesaj șocant lăsat de bărbat pe bon.

   

O chelneriță a avut parte de un moment neplăcut
Situația actuală a produs multe schimbări în lume. Din cauza pandemie de coronavirus, acum, chelnerii sunt obligați să poarte mască de protecție, iar clienții să respecte restricțiile impuse de autorități. Chiar dacă situația nu este tocmai plăcută, restaurantele încearcă să-și mulțumească clienții și fac tot posibilul ca aceștia să se simtă bine.

Chiar și așa, o chelneriță din Londra a avut parte de un incident neplăcut după ce a servit un client. În momentul în care i-a adus nota de plată unui client, acesta i-a lăsat și un mesaj șocant. Acesta i-a spus să învețe să zâmbească, însă ce a atacat-o pe angajată a fost faptul că acesta oricum nu putea să vadă din cauza măștii, potrivit cancan.ro.

”Învață să zâmbești”, a fost mesajul pe care acesta l-a lăsat pe bonul fiscal.


Mesajul halucinant a lăsat-o fără replică pe femeie, mai ales că purta mască de protecție și chiar dacă ar fi zâmbit, bărbatul nu avea cum să vadă acest lucru. Postarea cu nota și mesajul clientului au devenit virale, iar majoritatea internauților au reacționat.

”Din păcate, văd această atitudine la foarte mulți oameni de vârsta mea (40 de ani). Îmi pare rău că ți s-a întâmplat asta/ Vă puneți sănătatea și, eventual, viața în pericol pentru locul de muncă, lucru pe care majoritatea oamenilor nu îl fac niciodată și asta e ”răsplata””, au fost câteva dintre mesajele internauților.