O altă mașină cu mesaj anti-PSD intră în România. De data asta, șoferul este „acoperit”

O altă familie de români anunța că vine acasă, de data această din Belgia, cu un Audi înmatriculat cu mesajul „1 JOS PSD”. Proprietarul mașinii – Mihai George Ciobanu – a postat luni, 30 iulie, pe pagina Facebook fotografii cu familia și mașina, în care se vede numărul personalizat, alături de mesajul „Venim acasă, dragă Românie!”.

   

Anunțul vine după ce, recent, o mașină cu plăcuțe M**E PSD, personalizate în Suedia, a făcut senzație în România, fiind până la urmă sancționat șoferul cu reținerea permisului și a plăcuțelor respective.
Dacă Poliția Rutieră a susținut într-un comunicat remis presei că numărul M**E PSD nu poate fi utilizat în țara noastră pentru că nu are în componența și o cifră, în cazul familiei Ciobanu nu va există această problemă. În plus, mesajul nici nu este obscen, ci doar antiPSD.

Vă reamintim că șoferul mașinii cu M**E PSD a fost oprit, luni dimineață (30 iulie), în trafic și i s-au confiscat numerele de înmatriculare, dar a rămas și fără permisul auto.

Ambasada Suediei la București a transmis că plăcuțele de mașină personalizate emise de Agenția Suedeză de Transport sunt valabile pentru călătoriile în Uniunea Europeană (UE).

Într-un mesaj ulterior, Ambasada Suediei a adăugat că este dreptul țărilor în care se află mașină să decidă dacă îi permit sau nu să circule.