Nu vrei să dai nas în nas cu el. IMAGINI SENZAŢIONALE cu CEL MAI ÎNALT POLIŢIST din lume. Are 2,3 metri şi aproape 200 de kilograme!

Cel mai înalt poliţist are 2,30 m şi 190 de kg! Jagdeep Singh este indianul care opreşte pe toată lumea fără să o facă intenţionat, apariţia sa fiind una greu de trecut cu vederea.

   

Jagdeep Singh este poliţist, iar cel mai adesea nu opreşte el oamenii pe stradă, ci oamenii pe el ca să îşi facă selfie-uri. Problemele, însă, sunt multe în ceea ce îl priveşte pe uriaşul om al legii.


„Nu îmi găsesc aproape niciodată haine pe mărimea mea şi de fiecare dată când vreau să plec de acasă pot pleca doar cu scuterul sau cu maşina mea. Nu pot folosi autobuzele locale sau alte mijloace de transport pentru că nu încap în ele”, povesteşte indianul, conform celor de la DAILY MAIL.


Din fericire, Jagdeep are o soţie şi o familie care îl apreciază şi iubesc în ciuda felului în care arată.

„Cred că este cel mai înalt bărbat din India sau chiar din lume. Îmi place foarte mult şi sunt mândră de el atunci când ieşim pe stradă şi lumea se opreşte să facă poze cu noi”, a povestit soţia lui.