„Nu sunt un monstru!”, zice o fata care și-a înjunghiat mama de 30 de ori și și-a împușcat tatăl. „Mama îl trimitea noaptea pe tata să mă…”

O tanara in varsta de 18 ani a primit o pedeapsa de 23 de ani de inchisoare dupa ce si-a omorat parintii. Adolescenta a marturisit public ca nu regreta nimic din ce a facut.

   

Tanara a dezvaluit ca nu are regrete si ca se simte in siguranta dupa gratii. Ea a explicat si din ce motive a ajuns sa isi ucida cu sange rece parintii.

„Sunt fericita. Stiu ca suna nebunesc, dar in inchisoare ma simt libera. Ma trezesc in fiecare zi si stiu ca sint in siguranta! Nu sint un monstru. Nu mi-am dorit niciodata ca asta sa se intimple. Dar eram o fata abuzata, care a fost fortata sa ia o decizie proasta. Desi lumea ma acuza ca sunt un monstru, monstrul era el de fapt (tatal vitreg). Era extrem de abuziv. Omul acela mi-a luat totul. Ea il trimitea noaptea sa ma inveleasca cu patura, sau il punea sa imi faca baie. Stia… ea stia ce se petrece”, marturiseste adolescenta din Wisconsin.

Tanara nu a mai suportat la un moment dat si si-a impuscat tatal, iar pe mama a injunghiat-o de 30 de ori cu un cutit, scrie fanatik.ro.